Δελτίο Τύπου: Πανσερραϊκή Συγκέντρωση για το ΤΕΙ Σερρών, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στις 20:00 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας

Δελτίο Τύπου

Πανσερραϊκή συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

Την πραγματοποίηση πανσερραϊκής συγκέντρωσης υπέρ του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισαν οι αρχές και φορείς του τόπου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Δημαρχείο, την περασμένη Κυριακή (24 του μήνα).

Ειδικότερα αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στις 20:00 μ.μ. (8:00 το βράδυ), προκειμένου ο σερραϊκός λαός να διατρανώσει την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε σχέδιο υποβάθμισης του ΤΕΙ Σερρών.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης, μετά τη σύσκεψη της Κυριακής, στην οποία έλαβαν μέρος οι βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Φωτεινή Αραμπατζή, Αφροδίτη Σταμπουλή, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο γραμματέας του Στέργιος Δρογαλάς, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Άγγελος Κεχαγιάς και Μαρία Ζημπιλίαδου αντίστοιχα κι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης, του βουλευτή Μενέλαου Βλάχμπεη, του αντιπεριφερειάρχη Σερρών και του Επιμελητηρίου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Συνημμένα:

Sitemap

Κορυφή σελίδας