Διαγωνισμός ανάδειξης Kαινοτόμων Iδεών & Eπιχειρηματικών Σχεδίων στα πλαίσια των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων «ΣΕΡΡΕΣ 100» του Δήμου Σερρών

Διαγωνισμός ανάδειξης καινοτόμων ιδεών & επιχειρηματικών σχεδίων

Λαμβάνουν μέρος  μαθητές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Σερρών και φοιτητές τριτοβάθμιας (ΤΕΙ Σερρών, ΤΕΦΑΑ κ.α.).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν και να παρουσιαστούν οι δημιουργικές ιδέες και τα επιχειρηματικά σχέδια καινοτομίας και προοπτικών ανάπτυξης  του τόπου, των νέων ανθρώπων και του επιστημονικού δυναμικού, σε ποικίλα θεματικά πεδία όπως πχ στο Citybranding, στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, σε οικονομικές, κοινωνικές, διοικητικές, τεχνολογικές, τουριστικές, ενεργειακές, χωροταξικές-πολεοδομικές, πολιτιστικές και άλλες συνιστώσες της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας: Ότι Οδηγεί τις Σέρρες στο Δρόμο προς την Οικοδόμηση  Οικονομίας και Αποθετηρίου Γνώσης. 

Περίοδος υλοποίησης διαγωνισμού: α)υποβολή προτάσεων-σχεδίων, Ιανουάριος έως και Μάιος 2013, β)αξιολόγηση προτάσεων-σχεδίων, Ιούνιος έως και Νοέμβριος 2013, γ)Ημερίδα Βράβευσης, 14 Δεκεμβρίου 2013. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν εισηγήσεις από διακεκριμένους εισηγητές σε θέματα Citybranding με αναφορές σε συγκεκριμένα “success stories”. Η προβολή τους θα ενθαρρύνει και άλλους επίδοξους καινοτόμους πολίτες να ακολουθήσουν το δρόμο των επιτυχημένων καινοτόμων Σερραίων, Ελλήνων και Πολιτών του Κόσμου.

Οργάνωση:  Δήμος Σερρών και Τ.Ε.Ι Σερρών

Συμμετέχοντες φορείς (όχι περιοριστικά): Δήμος Σερρών, ΤΕΙ Σερρών, ΕΒΕΣ, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, Εκπρόσωποι Α’θμιας Δ/νσης Σερρών, Β’θμιας Δ/νσης Σερρών, Γ’θμιας Εκπαίδευσης.

Χρόνος υποβολής σχεδίων:  Ιανουάριος-Μάιος 2013

Χρόνος αξιολόγησης σχεδίων:  Ιούνιος-Νοέμβριος 2013

Χρόνος παρουσίασης (Βράβευση και Citybranding): 14 Δεκεμβρίου 2013

Χώρος: Τ.Ε.Ι Σερρών

Sitemap

Κορυφή σελίδας